Adbrite

Your Ad Here
Your Ad Here
Your Ad Here
Your Ad Here

Friday, April 23, 2010

شرایط تائید مدارک سفارت بلژیک

مدارک ایرانی که برای تائید به سفارت بلژيک ارائه می گردند باید به یکی از سه زبان فرانسه ، هلندی و یا - آلمانی ترجمه شده باشند. ( زبان انگلیسی در صورتی قابل قبول میباشدکه برای استفاده غیر رسمی باشد).





- - رونوشتی از اصل مدرک مربوطه باید ضمیمه ترجمه باشد. رونوشت مذکور باید دارای مهر رونوشت برابر اصل وزارت دادگستری باشد.



- - ترجمه مدراک باید توسط وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه تائید شده باشند. تاریخ ترجمه نباید بیشتر از شش ماه باشد. - - برای تائید مدارک ، ارائه اصل آن ها همراه با ترجمه ، الزامی است .- - - هزینه تائید مدارک 140000ریال است(از 10/06/1388) - که نقد دریافت میشود (چک یا چک بانکی قبل قبول نمی باشد). مهم : مدارکی که توسط این سفارت تائید میگردند ، قابل ارائه به کلیه مقامات بلژيکی میباشند. نیازی به تائید توسط وزارت امور خارجه در بلژيک نمیباشد.

Thursday, April 22, 2010

چگونه تقاضای ویزای سوئد کنیم

اولین اقدام جهت تقاضای ویزای سوئد باید از سوی یک معرف (رفرنس) در داخل سوئد صورت بگیرد. متقاضی ویزا در ایران تنها پس از اقدام معرف خود در سوئد می تواند جهت تقاضای ویزا به سفارت یا کنسولگری سوئد مراجعه کند.



1- اقدام معرف (رفرنس) در سوئد

فرد مقیم سوئد میبایست جهت دعوت خویشاوندان خود از ایران برای آنان یک دعوتنامه و نیز یک برگه اطلاعات فردی (پرشون بویس) مربوط به خود را که از طریق اداره مالیات (اسکاته ورکت) تهیه می شود ارسال نماید.



فرم دعوتنامه و نیز برگه اطلاعات فردی (پرشون بویس) از طریق آدرسهای زیر قابل تهیه است. جهت تهیه برگه اطلاعات فردی وارد وب سایت اداره مالیات شده و با وارد کردن شماره شناسایی 10 رقمی سوئدی خود این برگه را سفارش دهید. این برگه چند روز پس از سفارش شما از طریق پست به آدرسی که قانونا در آن ثبت هستید ارسال می گردد.



فرم دعوتنامه (که شخص مقیم سوئد پر می کند)

اطلاعات فردی یا "پرشون بویس" (که شخص مقیم سوئد تهیه می کند)



فرد معرف (رفرنس) مقیم سوئد این دو مدرک را برای خویشاوند خود در ایران یا هر کشور دیگری که متقاضی در آن بسر می برد پست می کند و به دست متقاضی ویزا می رساند.



2- مراجعه خویشاوند به سفارت یا کنسولگری

متقاضی ویزا در ایران پس از دریافت این دو مدرک از خویشاوند خود در سوئد, به سفارت یا کنسولگری سوئد مراجعه می کند و فرمهای تقاضای ویزا را از سفارت گرفته و پر می کند. همچنین مدارک دیگری را که سفارت سوئد در تهران مطالبه می کند تهیه می نماید. و سپس همه مدارک را جهت تقاضای ویزا تسلیم سفارتخانه می کند.



مدارکی که سفارتخانه و کنسولگریهای سوئد در نقاط مختلف دنیا از متقاضیان ویزا مطالبه می کنند مختلف است. مدارکی که سفارت سوئد در تهران علاوه بر مدارکی که در بالا توضیح داده شد از متقاضیان ویزای توریستی سوئد/شنگن مطالبه می کند بشرح زیر است.



مدارک مورد درخواست سفارت سوئد در تهران

- دو فرم زیر

1- فرم تقاضای ویزای شنگن

2- فرم ضمیمه "دی" (فرم وضعیت خانوادگی)



- یک کپی از تمام صفحات گذرنامه, یک کپی از تمام صفحات شناسنامه و در صورت دارا بودن کارت ملی یک کپی از کارت ملی. اصل همه این مدارک نیز باید به هنگام تسلیم تقاضا همراه متقاضی باشد تا کارمندان سفارت کپی مدارک را با اصل آن تطبیق دهند.



- متقاضی باید دارای یک بیمه مسافرتی درمانی باشد که در تمامی کشورهای شنگن دارای اعتبار باشد. مدرک دارا بودن این بیمه باید همزمان با تسلیم تقاضای ویزا به همراه دیگر مدارک تسلیم سفارتخانه گردد. اگر بعدا با تقاضای ویزای متقاضی مخالفت شود متقاضی می تواند با نشان دادن ورقه مخالفت سفارت هزینه ای را که بابت بیمه مسافرتی پرداخت کرده است از شرکت بیمه پس بگیرد.



- اگر متقاضی ویزا در سوئد خویشاوند نزدیک دارد یک "پرشون بویس" از تک تک این افراد باید ضمیمه تقاضای ویزای متقاضی شود. منظور از خویشاوند نزدیک پدر, مادر, فرزند, خواهر و بردار هستند. به عبارت دیگر اگر متقاضی ویزا در سوئد دارای فرزند, پدر, مادر, خواهر و برادر می باشد در صورت درخواست ویزای سوئد از سفارت در تهران, می بایست یک "پرشون بویس" از تک تک این افراد در سوئد تهیه کرده و به همراه تقاضای ویزای خود تسلیم نماید.



- متقاضی ویزا باید نشان دهد که دارای پول کافی جهت تهیه بلیط و نیز امرار معاش خود در سوئد/شنگن می باشد. متقاضی می تواند یا از طریق نشان دادن صورتحساب بانکی خود ثابت کند که دارای منابع مالی است و یا معرف و "رفرنس" وی در سوئد در فرم دعوتنامه خود مسئولیت مالی وی در طول مدت اقامتش در سوئد را تقبل نماید. فرد معرف در سوئد در این صورت باید به روشنی اعلام نماید که مسئولیت امور مالی متقاضی ویزا در طی اقامتش در سوئد را قبول خواهد کرد و به نوبه خود از طریق نشان دادن اوراق بانکی استطاعت مالی خود را به ثبوت برساند. مبلغی که سفارت سوئد در تهران مطالبه میکند دار بودن حداقل 3000 کرون سوئد برای هر ماه اقامت متقاضی در سوئد و محدوده شنگن است.



ماه های آوریل تا اوت و بویژه دو ماه مه و ژوئن از شلوغ ترین ماه های سال در بخش ویزای سفارت سوئد در تهران بشمار میروند. سفارتخانه به متقاضیانی که قصد دارند در طی ماههای مه و ژوئن به سوئد مسافرت کنند اکیدا توصیه می کند که حداقل دو ماه قبل تقاضای ویزای خود را تسلیم نمایند.



متقاضیان ویزای شنگن قانونا میتوانند تا حداکثر 3 ماه قبل از تاریخی که قصد مسافرت به سوئد را دارند تقاضای ویزای خود را تسلیم نمایند.



اطلاعات مفید دیگر در رابطه با تقاضای ویزای سوئد/ شنگن

ویزا پیش مجوزی است که برای ورود و بسر بردن در سوئد و سایر کشورهای منطقه شنگن طی مدتی کوتاه برای مثال برای دیدار خویشاوندان و دوستان, گردش توریستی, سفر بازرگانی, شرکت در یک کنفرانس یا عبور موقت از این کشور (عبور ترانزیتی) نیاز است. فردی که قصد دارد در سوئد مثلا برای پیوستن به خویشاوندان سکونت کند بایستی قبل از سفر به سوئد تقاضای اجازه اقامت نموده و اجازه اقامت خود را قبل از ورود به سوئد دریافت کرده باشد. به عبارت دیگر ویزا بایستی قبل از ورود به سوئد آماده و در پاسپورت درج شده باشد.



چه کسانی به ویزا نیاز دارند؟

اتباع بیشتر کشورهای خارج از اتحادیه اروپا برای دیدار از سوئد و سایر کشورهای منطقه شنگن به ویزا نیاز دارند. سوئد و سایر کشورهای اتحادیه اروپا با هم این تصمیم را اتخاذ کرده اند. ایران از جمله کشورهایی است که اتباع آن برای دیدار از سوئد به ویزا نیاز دارند. اتباع برخی کشورها نیز می توانند بدون داشتن ویزا وارد سوئد و سایر کشورهای شنگن شوند اما حق سکونت بیش از 3 ماه را ندارند.



یک ویزا در تمام منطقه شنگن معتبر است

برای ویزای سوئد مقررات قرارداد شنگن جاری است. قرارداد شنگن به این معنی است که بطور مثال کشورهای عضو شنگن افرادی را که مابین مرزهای شنگن سفر می کنند کنترل نمی کنند. ویزایی که برای هر یک از این کشورها صادر شده باشد برای دیدار از سایر این کشورها نیز معتبر خواهد بود. در موارد استثنایی ممکن است ویزا فقط برای ورود به کشور صادر کننده آن باشد یا در صورتیکه پاسپورت فرد مورد قبول ملیه کشورهای شنگن نباشد فقط برای برخی از کشورها صدق کند.



کشورهای شنگن کدامند؟

26 کشور عضو فعلی محدوده شنگن عبارتند از: بلژیک, دانمارک, استونی, فنلاند, فرانسه, یونان, ایتالیا, ایسلند, لتونی, لوکزامبورگ, لیتوانی, مالت, هلند, نروژ, لهستان, پرتغال, اسلواکی, اسلوانی, اسپانیا, سوئد, چک, آلمان, مجارستان, اتریش, سوئیس و لیختن اشتاین.



بررسی هنگام هر دفعه ورود

یک ویزا بطور اتوماتیک برای دارنده آن حق ورود به منطقه شنگن را ایجاد نمی کند. این حق هر مرتبه که فرد از مرزهای بیرونی منطقه شنگن عبور می کند مورد بررسی قرار می گیرد. از اینرو همه مسافران هنگام کنترل مرزی بایستی پول جهت معاش طی دیدار و برای سفر بازگشت, بیمه پزشکی و همچنین اسناد و مدارک مربوط به هدف از دیدار را ارائه کند.



برای دریافت ویزا به چه مواردی نیاز است؟

اگر می خواهید از سوئد و سایر کشورهای منطقه شنگن دیدار کنید بایستی دارای پاسپورتی باشید که تا سه ماه پس از انقضای ویزا اعتبار داشته باشد. همچنین بایستی برای معاش و هزینه سفر بازگشت پول بهمراه داشته باشند. به تشخیص مقامات سوئدی هر فرد برای مدتی که از سوئد دیدار می کند روزانه به 40 یورو (370 کرون) نیاز دارد. این مبلغ در بعضی موارد می تواند کمتر شود بطور مثال در مورد اطفال کوچکتر, یا اینکه هزینه مکان غذا از قبل پرداخت شده باشد و یا اینکه متقاضی ویزا قرار است نرد خویشاوندان و یا دوستان سکونت نماید. شما می توانید مثلا با ارائه یک صورتحساب بانکی یا با مدرکی که دعوت کننده شما در سوئد تعهد داده که تمام مخارج شما طی مدت بازدیدتان از سوئد را بر عهده می گیرد نشان دهید که برای معاش خود در سوئد پول کافی دارید.



علاوه بر این ضرورت دارد که دارای یک بیمه بیماری برای خود نیز باشید که بتواند مخارج مشروحه زیر را تامین کند:

- خدمات پزشکی اورژانس

- خدمات درمانی اضطراری

- انتقال به وطن بدلایل پزشکی

بیمه مذکور بایستی مخارجی بالغ بر 30 هزار یورو را تامین کند و در کلیه کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد.



شما در صورتی ویزا دریافت می کنید که مقام اداری صادر کننده ویزا (سفارت یا کنسولگری) یا اداره مهاجرت تشخیص دهد که شما پس از دیدارتان منطقه شنگن را ترک خواهید کرد. اگر تصور شود که شما نهایتا قصد دارید در منطقه شنگن سکونت اختیار کنید با درخواست ویزای شما مخالفت خواهد شد. همچنین اگر نام شما در بانک اطلاعاتی شنگن (اس آی اس) وجود داشته باشد که سیستمی است که کشورهای عضو نام افرادی را که اجازه سفر به منطقه شنگن را ندارند در آن ثبت می کند نیز با درخواست ویزا مخالفت خواهد شد. این مقررات در کلیه کشورهای امضاء کننده قرارداد شنگن صدق می کند.



درخواست خود را به کجا بایستی تحویل دهم؟

درخواست ویزای خود را بایستی به یک نمایندگی سوئد در خارج از این کشور تسلیم کنید. در برخی از کشورها ممکن است یک کشور دیگر شنگن نمایندگی سوئد را بر عهده داشته باشد. ولی کشورهایی نیز وجود دارند که سوئد در آنها فاقد نمایندگی متعلق به خود ویا نمایندگی از سوی کشور ثالث است. در آنجا متقاضیان ویزا بایستی به نزدیکترین کشوری که سوئد در آن دارای نمایندگی بوده و یا کشور ثالثی که نمایندگی سوئد را در آنجا بر عهده دارد سفر کنند.



فرم ها و برگ درخواست

برای درخواست ویزا بایستی فرم درخواست ویزا برای شنگن را تکمل کنید. فرم های مورد نیاز خود را می توانید یا از طریق وب سایت اداره مهاجرت سوئد تهیه کرده و یا مستقیما از نمایندگیهای سوئد در خارج از کشور (سفارت یا کنسولگری) تهیه نمایید. این فرمها در استکهلمیان نیز موجود است.



اطلاعات لازمه در تقاضانامه

برای آنکه نمایندگیها بتوانند به درخواست ویزای شما رسیدگی نمایند بایستی موارد زیر بطور واضح در فرم تقاضا ذکر شوند:



- منظور از سفر به سوئد

- مدت زمانی که می خواهید در سوئد باشید

- چگونگی تامین مخارح در مدت حضور خود در سوئد

- نوع پاسپورت شما و مدت اعتبار آن

- پس از دیدار از سوئد عازم چه کشوری هستید

- اینکه آیا برای ورود به کشوری که قصد دارید پس از بازدید از سوئد به آن سفر کنید دارای مجوز لازم هستید یا خیر



شما همچنین بایستی دو قطعه عکس مخصوص گذرنامه که مستقیم از روبرو گرفته شده باشند و قدیمی تر از شش ماه نباشند ضمیمه کنید.



علاوه بر فرم درخواست بایستی کلیه متقاضیان برگه ای موسوم به به ضمیمه "دی" (ضمیمه خانوادگی) را تکمیل و تسلیم نمایند.



توجه داشته باشید

برخی از نمایندگیهای سوئد در خارج از کشور (مانند سفارت سوئد در تهران) ممکن است از شما بخواهند که مدارک دیگری را نیز ضمیمه تقاضای خود ارائه کنید. علاوه بر این ممکن است از شما خواسته شود که صحت تمامی مدارک توسط مقامات کشور محل زندگیتان مورد تایید قرار گیرد. از اینرو بهتر است قبل از مراجعه با سفارت سوئد در تهران تماس گرفته و در مورد مدارک لازمه سوال کنید.



سفارت سوئد در تهران دارای دارای صفحه مخصوص بخود در اینترنت است که در آن چگونگی درخواست ویزا و شرایط محلی درج شده است. اگر از این امکان برخوردار هستید قبل از تلفن کردن اطلاعات مذبور را مطالعه کنید. متاسفانه اطلاعات وب سایت سفارت سوئد در تهران تنها به دو زبان انگلیسی و سوئدی در دسترس است.



دیدار از خویشاوندان و دوستان

اگر قصد دارید برای دیدار از خویشاوندان و دوستان خود به منطقه شنگن سفر نمائید بایستی فرد معرف (کسی که قصد دیدار وی را دارید) فرم ویژه ای موسوم به ضمیمه "ئی" را تکمیل کند. این فرم بزبانهای انگلیسی و سوئدی وجود دارد. این فرم در استکهلمیان در دسترس ایرانیان مقیم سوئد قرار دارد.



فرد معرف در سوئد همچنین باید یک گواهی مشخصات فردی (پرشون بویس) مربوط به خود را نیز ضمیمه کند. این گواهی را می توان از وب سایت اداره کل مالیات سوئد که آدرس آن در استکهلمیان در اختیار ایرانیان مقیم سوئد قرار داده شده تهیه نمود.



فرد معرف باید دو مدرک ذکر شده را برای شما ارسال کند تا شما بتوانید آنها را همراه درخواست خود تسلیم کنید.



سفر بازرگانی و شرکت در کنفرانس

اگر می خواهید برای تجارت و یا شرکت در کنفرانس به سوئد سفر کنید بایستی بهمراه تقاضانامه خود دعوتنامه ای (یک نامه – فرم وجود ندارد) از شرکت مربوطه یا مرجعی که کنفرانس را برقرار می کند تسلیم کنید. دعوتنامه بایستی حاوی اطلاعاتی در مورد شما بشرح زیر باشد, بطور مثال:

- مشخصات فردی

- علت دیدار از سوئد

- مدت زمانی که می خواخید در سوئد باشید

- چه کسی مسئولیت تامین معاش شما را در سوئد بعهده خواهد داشت



سفر بمنظور درمان پزشکی

اگر هدف از سفر به سوئد برای درمان پزشکی است بایستی فرم ویژه ای موسوم به برگ ضمیمه "سی" را تکمیل کرده و همراه درخواست خود تسلیم کنید. همچنین بایستی یک گواهی پزشکی صادره از سوئد ارائه کنید که نشان دهد چه زمانی قرار است در سوئد تحت درمان پزشکی قرار گیرید و چه درمانی قرار است انجام گیرد. علاوه بر این بایستی یک گواهی پزشکی صادره از کشوری که در آن سکونت دارید ارئه کنید که نشان دهد شما نمی توانید در آنجا تحت درمان مذکور قرار گیرید. سرانجام بایستی بتوانید نشان دهید که برای درمان مذکور و مراقبتهای احتمالی پس از آن در سوئد سپرده مالی گذارده اید.



هزینه صدور ویزا چقدر است؟

تسلیم تقاضای ویزا به یک کنسولگری یا سفارت سوئد برای اغلب متقاضایان 60 یورو (حدود 550 کرون سوئد) هزینه دارد. این مبلغ در صورت عدم دریافت ویزا به شما مسترد نخواهد شد. البته برخی از گروه ها از تمام یا قسمتی از این مقررات مستثنی هستند.



افراد مبری از پرداخت هزینه

افراد زیر بطور کامل از پرداخت هزینه معاف هستند:

- کودکان کمتر از شش سال

- دانش آموزان, دانشجویان و دانشجویان محقق (محققان مشروط بر آنکه هدف آنها از سفر انجام تحقیقات علمی باشد. همچنین آموزگارانی که با آنها همراه هستند مشروط بر آنکه هدف از سفر آنان تحصیل یا آموزش باشد)



- خویشاوندان یک تبعه کشورهای اتحادیه اروپا به اضافه نروژ, ایسلند, لیختن اشتاین و سوئیس نیز از پرداخت هر گونه هزینه برای تقاضای ویزای خود معاف هستند. اینگونه متقاضیان بایستی نوعی گواهی مبنی بر اثبات پیوند زناشویی یا قرابت خانوادگی ارائه کنند. افراد زیر بعنوان خویشاوند محسوب می شوند:

- زوج, زوجه و همزی

- شریک زندگی ثبت شده

- فرزندان کمتر از 21 سال یا فرزندان بزرگتری که برای تامین معاش وابسته به والدین خود هستند

- والدینی که از لحاظ مالی به فرزندان خود در سوئد وابسته هستند



چه مرجعی در مورد ویزا تصمیم گیری می کند؟

در اغلب موارد نمایندگی سوئد در خارج از کشور پس از انجام کنترلهایی با سایر کشورهای منطقه شنگن تصمیم گیری می کند. اگر نمایندگی سوئد در خارج از کشور در مورد تصمیم گیری در مورد تقاضانامه نامطمئن باشد آن را برای اتخاذ تصمیم به اداره مهاجرت در سوئد ارسال خواهد نمود.



صدور ویزا چه مدت طول می کشد؟

معمولا طی دو هفته پاسخ دریافت خواهید کرد ولی مدت زمان رسیدگی به درخواست ویزا در نمایندگیهای سوئد در خارج از کشور متفاوت است. اگر قرار باشد اداره مهاجرت سوئد به درخواست رسیدگی کند مدت رسیدگی طولانی تر خواهد شد چون در آنصورت نمایندگی بایستی درخواست را برای اداره مهاجرت ارسال کند. بمنظور اطمینان از اینکه ویزای خود را بموقع دریافت کنید بایستی درخواست خود را حداقل دو ماه قبل از سفر به سوئد تسلیم کنید. طی تعطیلات تابستانی از ماه ژوئن تا ماه اوت این مدت طولانی تر خواهد بود.



مدت اعتبار ویزا چقدر است؟

مدت ویزا محدود است و طی یک دوره شش ماهه حداکثر سه ماه اعتبار دارد. مفهوم این امر آنست که اگر شما سه ماه در منطقه شنگن بسر ببرید بایستی سه ماه خارج از این منطقه بسر ببرید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای مدت طولانی تری – حداکثر یک سال – ویزا دریافت کنید ولی در آنصورت ویزا فقط برای ورود و بسر بردن در سوئد معتبر خواهد بود. دلایل ویژه می تواند بطور مثال این باشد که شما طی یک سال لازم باشد چندین مرتبه بمنظور انجام امور بازرگانی یا دیدار فرزندان خود به سوئد سفر کنید.



تعداد روزهای استفاده از ویزا در مهر ویزا درج شده است. مدت اعتبار ویزا اغلب از مدت استفاده ویزا کمی طولانی تر است. علت این امر آنست که مقامات تخمین می زنند که شما برای تدارک سفر کمی وقت نیاز دارید تا مقدمات سفر را آماده کنید.



توجه داشته باشید که اجازه ندارید زمانی طولانی تر از روزهایی که در مهر ویزا درج شده در سوئد یا یک کشور دیگر شنگن بمانید.



آیا می توانم ویزای خود را در سوئد تمدید کنم؟

تمدید ویزا امکان ندارد. در عین حال اگر قصد دارید بیش از مدت ویزا بمانید می توانید با مراجعه به یکی از واحدهای صدور مجوز اداره مهاجرت در سوئد اجازه اقامت برای دیدار درخواست کنید. این امر مستلزم یک هزینه اضافی از قرار 1000 کرون برای یک فرد بزرگسال و 500 کرون برای کودکان زیر 18 سال است.



اگر از قبل می دانید که قصد دارید در سوئد بمانید بایستی از نمایندگی سوئد در خارج از کشور اجازه اقامت برای دیدار یا اگر دلایل ویژه ای دارید ویزا با مدت اعتبار طولانی تری درخواست کنید. از اینطریق نیازی به پرداخت هزینه های دو برابر نخواهید داشت. نمایندگی سوئد در خارج از کشور درخواست های اجازه اقامت جهت دیدار را برای تصمیم گیری به اداره مهاجرت ارسال می کند.



اگر تصمیم مربوط به ویزا توسط پست برای شما ارسال گردد بایستی برای الصاق برچسب ویزا در پاسپورت خود به یکی از دفاتر صدور مجوز اداره مهاجرت مراجعه کنید.



شکایت از تصمیم رد تقاضای ویزا

فقط خویشاوندان یک تبعه اتحادیه اروپا و همچنین خویشاوندان یک تبعه منطقه همکاریهای اقتصادی اروپا (ئی اس اس) به اضافه سوئیس می توانند نسبت به رد درخواست ویزا به اداره مهاجرت اعتراض کنند و فقط تصمیم صادره از سوی اداره مهاجرت قابل اعتراض است. اعتراضنامه توسط دادگاه مهاجرت مورد رسیدگی قرار می گیرد. افراد مشروح زیر خویشاوند محسوب می شوند:



- زوج, زوجه و همزی

- شریک زندگی ثبت شده

- فرزند زیر 21 سال یا فرزند بزرگتری که برای معاش خود وابسته به والدین باشد

- والدینی که از لحاظ مالی به فرزند خود در سوئد وابسته باشند.



سایر افراد نمی توانند نسبت به رد درخواست ویزا اعتراض کنند. تنها راه این است که تقاضای جدیدی را تسلیم نمایند.



سوئد به کدام دسته از ایرانیان ویزا میدهد

اداره مهاجرت سوئد بصورت مرتب یک خط مشی کلی و از پیش تعیین شده را بصورت دستورالعمل و بخشنامه در اختیار سفارتخانه ها, کنسولگریها و نیز دیگر شعبات تصمیم گیرنده خود جهت صدور ویزا در مورد اتباع کشورهای مختلف قرار میدهد. این خط مشی در مورد اتباع بیش از 80 کشور دنیا که جهت ورود به سوئد نیاز به روادید (ویزا) دارند متغیر است و بصورت خط مشی کلی در مورد هر کشوری تنظیم و بخشنامه میشود.



توجه به این خط مشی رسمی اداره مهاجرت سوئد در زمینه صدور روادید (ویزا) برای اتباع ایران از دو جهت برای خوانندگان استکهلمیان مفید خواهد بود. اول اینکه بصورت کلی مشخص میشود که دولت سوئد به کدام دسته از ایرانیان بطور معمول ویزای ورود به سوئد (که در همه منطقه شنگن اعتبار دارد) میدهد و همچنین برای آن دسته که مایل به دریافت ویزای سوئد هستند مفید خواهد بود تا شرایط خود را با این خط مشی و چهارچوب کلی وفق دهند تا شانس دریافت روادید (ویزا) جهت خود و اقوام خود را بالا ببرند.



ترجمه کامل این خط مشی و دستورالعمل اداره مهاجرت سوئد در ذیل در اختیار شما قرار دارد:



بخش ویزای اداره مهاجرت, نورشوپینگ

خط مشی / ایران



هیئت اجرایی اداره مهاجرت سوئد در جلسه مورخ 10 دسامبر 1999 تصمیم گرفته است تا خط مشی زیر در مورد صدور ویزا جهت اتباع ایران به مرحله اجرا درآید. این خط مشی جایگزین خط مشی قبلی در مورد اتباع ایران مورخ 21 اکتبر 1999 خواهد شد.



جهت پدر و مادران افراد مقیم سوئد که شرایط پیرامون آنان دال بر این نباشد که هدفشان از مسافرت به سوئد چیز دیگری غیر از بازدیدی کوتاه است ویزا صادر میگردد. برای فرزندان متاهل و نیز خواهران و برادران متاهل افراد مقیم سوئد نیز که خانواده خود را (هنگام مسافرت به سوئد – توضیح استکهلمیان) در ایران باقی میگذارند نیز تحت همین شرایط ویزا صادر خواهد شد. برای افراد جوانتر, چنانچه در ایران ریشه عمیق و محکمی نداشته باشند, میبایست دلیل بازدید از سوئد ضروری و مهم باشد تا منجر به صدور ویزا گردد.



برای خانواده هایی که قصد دارند بصورت دسته جمعی به سوئد مسافرت کنند, خواهران و برادران مجرد و یا کم سن و سال افراد مقیم سوئد, خویشاوندان دور و یا دوستان افراد مقیم سوئد در صورتی ویزا صادر میگردد که دلیل بازدید از سوئد خیلی ضروری و مهم بوده و متقاضی ویزا در ایران دارای ریشه ای عمیق و محکم باشد.



ویزاهای تجاری, فرهنگی, ورزشی و مشابه آن در صورتی صادر خواهد شد که هدف از مسافرت جدی تلقی گردد. کنترل اطلاعاتی که جهت دریافت ویزا ارائه میگردد میبایست از طریق معرف یا نظایر آن بعمل آید.



*****



همکار استکهلمان از اداره مهاجرت سوئد در این زمینه خواستار توضیح بیشتری شده است. اداره مهاجرت به همکار استکهلمیان میگوید که این بخشنامه خط مشی کلی اداره مهاجرت جهت صدور ویزا در مورد اتباع ایران بوده و هر پرونده درخواست ویزا بصورت جداگانه و با توجه به ویژگیهای مخصوص به خود مورد بررسی قرار میگیرد.



اداره مهاجرت در پاسخ این سوال که منظور از دارا بودن "ریشه عمیق و محکم" در ایران چیست گفت که هدف اداره مهاجرت این است که مطمئن باشد هدف متقاضی ویزا از سوئد تنها یک بازدید موقت است و وی قبل از به اتمام رسیدن مدت اعتبار ویزای خود سوئد و محدوده شنگن را ترک خواهد کرد. چنین خطری طبیعتا در مورد فردی که دارای شغل و کسب و کار و یا وضعیت خانوادگی بخصوصی است که حاکی از وجود پیوندی قوی مابین او و ایران دارد کمتر از فرد بیکار و مجردی است که پیوندی قوی و محکم و در نتیجه "ریشه ای عمیق و مسحکم" با ایران ندارد.



پیوندهای مربوط

اداره مهاجرت سوئد

سفارت سوئد در تهران



با تشکر از

مرکز اطلاعات ایرانیان

اداره مهاجرت سوئد

پلیس شنگن

همکاران استکهلمیان

راهنما مسافرت فرانسه

قسمت اول: تهیه ویزا


برای گرفتن ویزا دو راه عمده وجود دارد. یکی داشتن دعوت نامه از فرانسه است و درخواست ویزای ملاقات با فامیل و دوم درخواست سفر توریستی

دریافت ویزا مشکلاتی و سختی هایی را برای شما به همراه خواهد داشت. تهیه بیمه یا داشتن حساب بانکی با سابقه خوب و یا سند ملکی و یا حتی صف های طولانی و خسته کننده جلوی سفارت فرانسه در خیابان نوفل لوشاتو. ولی همه این سختی ها و مشکلات را هنگام ورود به پاریس از یاد خواهید برد.

ویزا معمولا سه ماهه صادر میشود و تحویل آن چند روزی قبل از سفر قطعی شما صورت خواهد گرفت (یادتان باشد که سفارت فرانسه بلیط تایید شده رفت و برگشت را به عنوان مدرک مطالبه می کند.)
 
قسمت دوم: پرواز

این بستگی به شخص شما دارد. اگر مایلید با پروازهای گران قیمت و مرتب اروپایی سفر کنید بلیط شرکت های ک.ال.ام یا ایرفرانس را تهیه کنید. قیمت یک بلیط رفت و برگشت حدود ۷۰۰ یورو خواهد بود. البته این قیمت بسته به زمان مسافرت تغییر خواهد کرد. باید برنامه ریز خوبی باشید و سعی کنید بلیط را حداقل دو ماه زودتر تهیه کنید.

پرواز ایران ایر هیچ وقت آن.تایم نیست. این پرواز که به چارتر ایرانی هم معروف است بسته به شرایط هواپیما و دیگر پروازهای بین المللی ایران ایر ممکن است تا سه ساعت تاخیر داشته باشد. ولی نگران نباشید، بالاخره پرواز خواهید کرد. قیمت بلیط رفت و برگشت با ایران ایر حدود ۴۵۰ هزاز تومان است.

پروازهای ترکیه و قطر هم هستند. اما گفته ها حاکی از آن است که بهترین پرواز برای پاریس پرواز شرکت آذربایجان است. هواپیما ها عالی و پرواز ارزان قیمت. خیابان عباس آباد، خیابان خالد استانبولی پلاک ۱۷٫ حتما مراجعه کنید یا تماس بگیرید. پرواز دوتکه استتهران / باکو 

قسمت سوم: رفت و آمد در پاریس

حتما تا حدودی زبان اینگلیسی را می دانید و حرف می زنید. ولی خیلی نگران نباشید. حتی بدون اینگلیسی صحبت کردن هم می توان به پاریس سفر کرد و لذت برد. پاریس کلا ۶ منطقه دارد. پاریس مورد علاقه ما در منطقه یک واقع است. منطقه یک پاریس، ۲۰ ناحیه دارد. ناحیه ۱۶ پاریس معادل زعفرانیه تهران است و ناحیه بیست معادل ترمینال جنوب. سخن کوتاه، وقتی می گوییم پاریس از منطقه یک و از ناحیه یک تا بیست حرف می زنیم. بخش عمده رفت و آمد در پاریس با مترو و اتوبوس انجام میگیرد. دو نوع مترو دارند. معمولی (metro) و سریع آر.ای.آر (R.E.R). وقتی با بلیط های معمولی ۱٫۴ یورویی سفر کنید می توانید از متروی معمولی یا سریع و یا اتوبوس استفاده کنید (صرف نظر از وسیله ای که انتخاب می کنید هر بار ورود به وسیله نقلیه عمومی ۱٫۴ یورو هزینه خواهد داشت). بلیط ها را می توانید از همه ایستگاههای مترو تهیه کنید. برای اتوبوس، حتی می توانید از راننده تقاضای خرید بلیط کنید.

راه حل بهتر تهیه بلیط پری ویزیت (با لهجه فرانسوی بخوانید) است. ۲۸ یورو برای پنج روز. این بلیط ها برای مناطق یک تا سه معتبرند. مثلا می توانید متروی شماره یک را بگیرید و ل.د.فانس یا همان نیویورک پاریس را در منطقه ۲ ببینید. همچنین می توانید آر.ای.آر شماره A را گرفته و در منطقه ۳ مجموعه باغ و کاخ سن.ژرمن را ببینید.

Wednesday, April 21, 2010

توصیه های سفر به انگلستان

کل جمعیت این کشور بیش از 60 میلیون نفر بوده و پایتخت آن لندن با بیش از 7 میلیون نفر، پرجمعیت ترین شهر این کشور به شمار می آید و از دیگر شهرهای مهم آن بیرمنکام، منچستر، لیورپول، نیوکاسل ،برادفورد ، کاردیف و ادینبور می باشند.
اقوام و نژادهای مختلفی از دیگر کشورها بخصوص از مستعمرات سابق این کشور به این سرزمین مهاجرت کرده اند . این ملیت ها
عبارتند از هندی، پاکستانی، بنگلادشی، آفریقایی و چینی .
گروههائی در سطح شهر لندن و دیگر شهرهای پر جمعیت و مراکز جذب گردشگران بویژه مراکز خرید اصلی این کشور و فرودگاهها پراکنده بوده و افراد خارجی و جهانگردان را به منظور سرقت پول ، کیف و مدارک مسافرتی هدف قرار می دهند. لذا هنگام مواجه با افراد مشکوک ( خارجی و گاهی اوقات افرادی که به فارسی صحبت میکنند) از جمله افرادی که به بهانه پرسیدن آدرس ، حل مشکل روادید، اقامت ، کمک در امر ترجمه و یا با ارائه نوشته و ... به شما مراجعه مینمایند، ضمن داشتن هوشیاری و آمادگی بیشتر موکدا توصیه می شود در حفظ اسناد ، مدارک و پول خود دقت بیشتری نمائید.ضمنا با توجه به گزارشهای متعدد ازسرقت پول و جواهرات از اتاق هتل ها ، توصیه می شود از گذاشتن اشیا قیمتی و پول در داخل اتاق هتل و حتی بیمارستانها خودداری نمائید

مواردی از حمله به خانم های محجبه و مسلمان توسط گروههای نژادپرست و مغرض بخصوص در نتیجه بمب گذاریهای اخیر در لندن و فضای ضد اسلامی ایجاد شده ،در این کشور مشاهده شده که لازم است از سوی هموطنان گرامی مورد توجه قرار گیرد و از تردد در مناطق مشکوک و خلوت به شدت خودداری شود.

بعضا افرادی به نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در لندن مراجعه نموده و اعلام می دارند توسط افرادی که خود را ایرانی معرفی کرده و در جهت حل مشکل روادید، اقامت و . . . قصد کمک به آنها را داشته اند، دارائی و مدارک مسافرتی آنان را به سرقت برده اند..

همچنین بعضی از افراد ناشناس با نزدیک شدن به اتباع ایرانی، به بهانه پرسیدن آدرس و با ارائه نوشته ای ضمن مشغول کردن این افراد، کیف دستی آنها را به سرقت می برند. اینگونه موارد به مقدار قابل ملاحظه ای در لندن اتفاق افتاده است

قوانین این کشور درخصوص حمل مواد مخدر، قرص های ترک اعتیاد، حمل مواد مخدر و سلاح و از جمله سلاح سرد به هر شکل و در هر میزان بسیار سخت گیرانه بوده و مجازات جدی بدنبال دارد. همچنین ورود کالای همراه مسافر که جنبه تجاری داشته باشد ممنوع میباشد.
مطابق قوانين انگلستان روسپيگري در اين كشور غير قانوني نيست اما يك روسپي حق ندارد حرفه خود را تبليغ كند و مراجعه به يك روسپي نيز غير قانوني است . به همين دليل يكي از معضلات بزرگ پليس بريتانيا در خصوص خارجياني كه به اين كشور سفر مي كنند به دام افتادن آنها در رشته حوادث منجر به اخاذي ، دزدي و قتل مسافران خارجي و همچنين روسپياني است كه به هر بهانه اي بواسطه گسترش فعاليت باند هاي قاچاق انسان در مسير حوادث مرتبط با تبهكاران بين المللي قرار مي گيرند.

در زمان تردد در شهر، نیروهای پلیس، گاهی اوقات مدارک شناسائی جهانگردان خارجی را کنترل می نمایند. بنابراین توصیه می شود همواره مدارک شناسائی خود (گذرنامه)را همراه داشته و ضمن مراقبت جدی از اسناد شناسائی خود با پلیس همکاری نمائید

کسب روادید انگلستان براحتی میسر نبوده و سیر قانونی خود را دارد.

با عنایت به افزایش آمار جهانگردان دراین کشور، پلیس انگلیس برای تامین امنیت ، مدارک مسافرتی و گذرنامه افراد را در هنگام ورود به مرزهای ورودی با دقت کنترل نموده. بعضا خواستار ارائه مدارکی در خصوص علت مسافرت (داشتن تصویر دعوتنامه مفید خواهد ود ) و آدرس محل اقامت در انگلستان می شوند.

انگلستان از جمله کشورهای است که تحصیل روادید جهانگردی با دعوت نامه ومعرفی نامه و یا از طریق تورهای سیاحتی انجام می پذیرد، و مراحل اولیه مربوط به صدور روادید ازطریق وزارت کشور ( Home office) انجام و سپس مجوز صدور روادید به سفارت این کشور ابلاغ میگردد.

برای کسب روادید کثیرالمسافر، در هنگام درخواست روادید میتوان به این موضوع اشاره نمائید تا طبق مقررات بررسی و اقدام گردد.

کسب روادید دانشجوئی و تجاری با هماهنگی دانشگاههای محل تحصل و سازمانها و موسسات تجاری مربوطه و صدور معرفی نامه
برای اتباع خارجی امکان پذیر است . علاقمندان به تحصیل در این کشور می توانند با هماهنگی دانشگاه و موسسه آموزشی مورد نظر نسبت به دریافت روادید تحصیلی اقدام نمایند.در صورت نیاز افراد می توانند از راهنمائی بخش دانشجوئی سفارت جمهوری اسلامی ایران
در لندن بهره مند گردند.

مدت اعتبار روادید معمولا 6 ماه می باشد و افراد پس از ورود به انگلیس می توانند با توجه به مدت روادید خود تا حداکثر 6 ماه در این کشور اقامت نمایند. از آنجاییکه ممکن است روادید برای مدت کوتاهتری نیز صادر گردد لذا توجه به مدت اعتبار روادید بسیار لارم است .

افراد می توانند قبل از پایان مدت روادید خود نسبت به تمدید آن اقدام نمایند. این امر منوط به ارائه دلائل قانع کننده به مقامات انگلیسی از جمله درآمد مکفی برای تأمین مخارج زندگی می باشد.

در مواردی در فرودگاههای انگلیس و بخصوص لندن به هنگام ورود در داخل فرودگاه از مسافرین بویژه به بهانه بیماری های ریوی از مسافرین ایرانی عکس برداری می نمایند.

شرايط بهداشتي كه حجاج عمره مفرده و حج تمتع موسم

شرايط بهداشتي كه حجاج عمره مفرده و حج تمتع موسم امسال 1429 هجري قمري ملزم به مراعات آن ميباشند عبارتست از :

1- تلقيح واكسن آنفلوانزاي بشري موسمي ، بخصوص افراد بزرگسال و يا بيماران دستگاههاي تنفسي و بيماران ديابتي و بيماران ناراحتي قلبي و بيماران كبد و كليه .


2- تلقيح واكسن مننژيت براي كساني كه تا بحال اينكار را انجام نداده اند و يا براي افرادي كه گواهي تلقيح واكسن آنان از تاريخ صدور آن كمتر از 10 روز يا بيشتر از 3 سال گذشته باشدو يا افرادي كه تلقيح واكسن دوگانه را انجام نداده باشند . ( درمان پيشگيري خوردن 500 ميلي گرم از داروي سيژرو فلوكساسين ).


3- كساني كه در كشورهائي كه درآنجا تب زرد شايع است و تلقيح واكسن فوق را انجام نداده اند مراقبت بهداشتي دقيق به مدت 6 روز


4- ورود كليه مواد غذائي كه زائرين ضمن بار بهمراه دارند ممنوع ميباشد ، و فقط مواد غذائي كه بصورت كنسرو يا با بسته بندي محكم و يا غذاهائي كه ظرف آنها جهت معاينه به آساني باز شود و به اندازه مسافت را جهت مسافرت زميني ، اجازه ورود داده مي شود .

Tuesday, April 20, 2010

به‌دنبال معطلي دو روزه‌ي زائران ايراني در مرز عراق و سوريه

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت: هيچ‌يك از دفاتر خدمات گردشگري (داراي بند ب) نبايد مسافر يا زائر به مقاصد زيارتي اعزام كنند.

در غير اين صورت، مجوز فعاليت آن‌ها باطل مي‌شود.

سيدرضا موسوي درباره‌ي معطلي دو روزه‌ي بيش از 220 زائر ايراني در پشت مرزهاي عراق كه به‌دليل بدهكاري يك دفتر خدمات مسافرتي به طرف عراقي خود اتفاق افتاد، اظهار كرد: سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري مجوز اعزام زائر به عراق را ندارد. بنابراين دفاتر خدمات گردشگري كه از اين سازمان مجوز فعاليت گرفته‌اند، نمي‌توانند زائر به مقصد عراق اعزام كنند. البته برخي دفاتر، مجوزهاي ب (گردشگري) و پ (زيارتي) دارند كه براي فعاليت آن‌ها در مسيرهاي زيارتي مشكلي وجود ندارد، چون آ‌ن‌ها مجوز ايجاد كاروان‌هاي زيارتي را دارند.

زائران كه از استان خوزستان به سوريه رفتند و سپس قصد سفر به عراق را داشتند، اما به‌دليل بدهكاري دفتر خدمات گردشگري كه به‌وسيله‌ي آن براي اين سفر اقدام كرده بودند، مجبور شدند دو روز پشت مرز عراق معطل بمانند.


معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت: موضوع بحث اين سازمان در حوزه‌ي گردشگري مذهبي است، چون روزانه حدود دوهزار نفر از عراق به ايران وارد مي‌شوند و ما نمي‌دانيم آن‌ها كجا مي‌روند و چه كار مي‌كنند. بنابراين سامان‌دهي اين مسافران در برنامه‌ي ما قرار دارد. دفاتر خدمات گردشگري نيز بايد به اين موضوع توجه كنند.

درحالي‌كه سازمان حج و زيارت بارها در اطلاعيه‌هاي مختلف از متقاضيان سفرهاي زيارتي سوريه و عراق درخواست كرده است، از دفاتر خدمات زيارتي مجاز استفاده كنند تا در اين سفرها با مشكل كم‌تري مواجه شوند و در صورت بروز هرگونه مشكل، بتوان آن را قانوني و راحت‌تر پي‌گيري كرد، اما استفاده از كاروان‌ها و افراد غيرمجاز و دفاتر خدماتي غيرمرتبط با حوزه‌ي زيارتي، همواره مشكلاتي را براي زائران ايراني در كشورهاي ديگر و مرزهاي خروجي پديد آورده است كه گاهي به‌دليل نامربوط بودن موضوع با حوزه‌ي فعاليتي و مسؤوليت سازمان‌هايي مانند حج و زيارت يا ميراث فرهنگي و گردشگري، پي‌گيري آن سخت شده و آسيب و خسارت آن فقط به زائران و مسافران ايراني وارد شده است.

مقايسه قوانين گردشگري ايران با مالزي و ترکيه

عضو هيأت علمي پژوهشکده‌ گردشگري از تکميل طرح پژوهشي مطالعه تطبيقي قوانين سرمايه گذاري گردشگري ايران در مقايسه با دو کشور مالزي و ترکيه خبر داد.به گزارش ميراث آريا(CHTN) علي رحيم‌پور در نشست پژوهشکده گردشگري تصريح کرد:اين طرح پژوهشي با تطبيق اين قوانين و مقررات، سرفصلي تازه را براي توسعه‌ گردشگري و جذب سرمايه‌گذاري‌هاي مختلف پيش روي
معاونت سرمايه‌گذاري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري قرار دهد.

وي صدور رواديد را يکي از مهمترين امور در توسعه گردشگري دانست و ادامه داد: اکنون اتباع 156 کشور جهان بدون دريافت رواديد به مالزي مي‌توانند سفر کنند، درحالي‌که اتباع ايران فقط به 25 کشور بدون رواديد مي‌توانند سفر کنند. عضو هيأت علمي پژوهشکده‌ گردشگري با اشاره به تسهيلات درنظر گرفته‌شده براي جذب سرمايه‌گذاري‌هاي داخلي و خارجي در گردشگري ترکيه تصريح کرد: در ترکيه تا وقتي اصل پول سرمايه‌گذار به او بازنگردد، پرداخت ماليات براي سرمايه‌گذار شامل معافيت است.
رحيم‌پورخاطرنشان کرد: به‌عنوان مثال، اگر قرار باشد يک سرمايه‌گذار در منطقه‌اي از ترکيه تأسيسات گردشگري و تفريحي ايجاد کند، اولويت اصلي براي دستگاه‌هاي مختلف اين کشور از جمله مخابرات آن، ايجاد امکانات ارتباطي در همان منطقه است.وي به امکان استخدام حداکثر 10 درصد کل کارکنان يک مؤسسه‌ گردشگري ترکيه از ميان کارکنان خارجي اشاره کرد و گفت: چنين مؤسسه‌اي در ترکيه مي‌تواند سه‌ماه پيش از آغاز عمليات اجرايي، کارکنان را استخدام و آموزش‌هاي لازم را به آنها ارائه کند.متأسفانه استفاده از چنين ظرفيتي در ايران امکان‌پذير نيست و در مواردي هم که اتفاق مي‌افتد، معمولا کارگران افغاني در رستوران‌هاي بين راهي و آشپزخانه‌ها مشغول به کارند.
عضو هيأت علمي پژوهشکده‌ گردشگري گفت: همانگونه که دولت براي سرمايه‌گذاران و صاحبان پول و اعتبار در ترکيه امکانات و
تسهيلاتي خاص قائل است، از آن‌سو طبق قوانين و مقررات معين، مشخص و لازم‌الاجرا، سرمايه‌گذاران خود را به پرداخت ماليات‌ها يا جريمه‌هايي که احيانا براي آن‌ها درنظر گرفته مي‌شوند، متعهد و موظف مي‌کند. اگر مؤسسه‌اي متخلف جريمه‌ ثبت‌شده براي خود را در مدت هفت روز پرداخت نکند، آن جريمه به دوبرابر افزايش پيدا مي‌کند

گنتینگ ( Genting )


درمدت اقامتتان در کوالالامپور می توانید سری نیز به گنتینگ بزنید . ارتفاعات گنتینگ در فاصله تقریبی ۵٠ کیلومتری کوالالامپور واقع شده است . عمده ترین تفاوت گنتینگ با سایر نقاط مالزی که بسیاری را به این منطقه جذب می نماید ، تفاوت دمای هوای این منطقه با سایر نقاط مالزی می باشد .

رکورد شکنی سفارت کانادا در رد ویزای ایرانیان

برای ایرانیانی که متقاضی دریافت روادید یا ویزا برای کشورهای غربی بوده‌اند همیشه صحبت از بیشترین مشکلات ازبابت سفر به آمریکا بوده ولی ظاهراً این جربان به تازگی جریان فرق کرده است.

باتوجه به تیرگی روز‌افزون روابط سیاسی ایران و کانادا از زمان مرگ مشکوک زهرا کاظمی، عکاس‌-خبرنگار ایرانی-کانادایی در سال ۲۰۰۳ در زندان اوین، به‌نظر می‌رسد یکی از دشوارترین شرایط برای متقاضیان ویزای کانادا پدید آمده است؛ نه‌تنها برای جوانان بلکه برای والدینی که جهت دیدار کوتاه‌مدت فرزندان خود مایل به سفر به این کشور هستند و یا حتی برای چهره‌های فرهنگی و دانشگاهی به منظور حضور در همایش‌ها و برنامه‌های گوناگون.
به‌تازگی اما «انجمن حقوق‌دانان فارسی‌زبان کِبِک» این موضوع را به شکل جدی پی‌گیری کرده و یک بیانیه‌ی مطبوعاتی هم منتشر کرده است. این انجمن با مقام‌های دولتی در اوتاوا مکاتباتی داشته و در بخشی از بیانیه خود اعلام کرده که در سال ۲۰۰۸ میلادی،۶۱ درصد درخواست ایرانیان برای دعوت نامه ، ویزا تحصیلی‌ ، ویزا مسافرتی‌ ، و مشخصا ویزای گردشگری
همچنین مهاجرت در سفارت کانادا در تهران رد شده است.

به گفته مدیر انجمن حقوقدانان فارسی‌زبان کبک، وینسنت والایی: زمانی که متقاضی اقدام می‌کند باید پرونده در چا‌رچوب قوانینی که درکانادا وجود دارد بررسی شود. ظاهراً قانون کانادا در سفارت کانادا در تهران با داخل کشور یکسان اجرا نمی‌شود. مسأله‌ي ما این است. من مسأله‌ای ندارم که پرونده را رد کنند ولی باید بشود پیگیری قانونی انجام داد و دقیقاً متوجه شد که چرا این پرونده رد شده است. پرسشی که برای من و دوستان پیش آمده این است که چگونه در سفارت‌های کانادا در خارج مانند عربستان سعودی، ۹۰ درصد پرونده‌ها قبول می‌شود در صورتی که در ایران تنها ممکن است ۴۰ درصد از پرونده‌ي متقاضی‌ها قبول شود. مسأله‌ي ما، یکسان اجرا کردن قانون مهاجرت است

Monday, April 19, 2010

مسافرت به سبک ایرانی به کامرن هایلند

جای شما خوانندگان با وفای سینا دیلی خالی ، سفری رفتیم سفر رفتنی و لذتی بردیم لذت بردنی که ناقلان بازار معانی از آن سخنها به زبان خواهند آورد و داستانها سر می دهند . بعد از حدود هفت ماه که از جایم تکون نخورده بودم به سفری دلپذیر به منطقه کوهستانی و زیبای کامرون هایلند رفتم البته به سبک و سیاق ایرانی .
روز کریسمس با سه ماشین و سیزده سرنشین با کوله باری مختصر عازم منطقه کوهستانی کامرون هایلند شدیم …من به عنوان لیدر در جلو حرکت میکردم و قبل از رفتن احتمال زیادی دادیم که گم خواهیم شد، اما باور نکردنی بود چرا که اصلا گم نشدیم و مستقیم به کامرون هایلند مرکز چای ، توت فرنگی، عسل و گلهای رز مالزی رسیدیم . چیزی که بسیار بسیار برایم لذت بخش بود هوای خنک و دلچسب در روز و هوای سرد و کوهستانی این منطقه در شب بود به طوری که احتیاج به هیچ گونه کولر یا پنکه نبود که هیج، بلکه نیاز به پوشیدن لباسهای گرم هم بود . صبح حدودا ساعت نه حرکت کردیم و ساعت یازده و نیم در کامرون هایلند بودیم ، بعد از بازدید از مزارع چای و نوشیدن چای تازه در کنار منظره ایی زیبا به سمت چند مزرعه توت فرنگی رفتیم و تا توانستیم توت فرنگی تازه نوش جان کردیم و صد البته جای شما هم خالی کردیم .
این را هم بگویم که چند میوه عجیب و جدید هم دیدیم و امتحان کردیم که بعدا مفصل در باره آنها خواهم نوشت … خلاصه بگویم که چشم بهم زدیم ساعت پنج شد و ما که دلمان نمیامد از آن آب و هوای دلپذیر دل بکنیم تصمیم به ماندن گرفتیم … در یک حادثه نادر در اولین جایی که توقف کردیم توانستیم دو عدد آپارتمان با تمام امکانات رفاهی با قیمت شبی صد و بیست رینگیت بابت هر آپارتمان اجاره کنیم و شب در آنجا اقامت کنیم . از شب برایتان نگویم چون از سرما در حال خشک شدن بودم و یاد روزهای سرد بهاری ایران حال و هوای تازه ایی به من داد . صبح روز بعد به باغ پروانه ها رفتیم که حتما رفتن به آن را توصیه میکنم … بدلیل اینکه دو همراه میانسالمان ، کمی خسته شده بودند از دیدن چند مکان جالب از جمله : دهکده اورنگ اصلی ها ( انسانها اولیه ) ، باغ زنبورها ، بلند ترین جاده مالزی که در ارتفاع دو هزار متری سطح دریا واقع شده ، چشم پوشیدیم و به کوالالامپور بازگشتیم … اما من یکی که دلم را آنجا جا گذاشتم تا اولین فرصت که یک هفته ایی در آنجا بروم و از مناظر و آب و هوای به یاد ماندنی این منطقه لذت ببرم و ته و توی منطقه را به صورت کامل در آورم … از صمیم قلب جای همه خالی … اگر مالزی هستید در اولین فرصت برنامه ایی برای بازدید از این منطقه تنظیم نمایید و اگر قصد آمدن به مالزی دارید این منطقه زیبا خاطره خوبی را برای شما رقم خواهد زد …
+ الان دیدم که سایت خبری ایران مالزی مطلب مربوط به سیم کارت هپی را منتشر کرده و آقای دکتری در کامنت ها به سایت ایران مالزی گله گذاری کرده و با استناد به سایت مخابراتی هپی اعلام کرده که خبر اشتباه است و ترجمه ناصحیح … برایم بسیار بسیار جالب آمد … هرچند که من این اطلاعات را از سایت اینترنتی اش بدست نیاوردم ولی شما میتوانید به این لینک مراجعه کنید و ببینید که این شرکت در قبال مکالمه زیر نود و نه ثانیه فقط یک سنت از اعتبار شما کسر خواهد کرد . ( در سایت ذکر شده است در قبال هر ثانیه ، یک صدم سنت )

Sunday, April 18, 2010

Visitors kicked out of NYC museum for touching nude performers

NEW YORK (AP) — Some visitors to a new exhibit at New York City's Museum of Modern Art are being asked to leave because they are touching nude performers.

The performers featured in Marina Abramovic's new exhibition have complained of being pushed, prodded and poked by some patrons.

The museum acknowledges that it has had problems with some visitors touching the live art. It is declining to talk about specific cases, but says visitors caught doing it are escorted out.

The exhibition opened March 14 and presents a view of Abramovic's career over four decades.

It includes nude performers standing in a narrow doorway that visitors can pass through. Elsewhere, a naked woman reclines with a fake skeleton on top of her. Other live performers are clothed.

Visitors kicked out of NYC museum for touching nude performers

NEW YORK (AP) — Some visitors to a new exhibit at New York City's Museum of Modern Art are being asked to leave because they are touching nude performers.

The performers featured in Marina Abramovic's new exhibition have complained of being pushed, prodded and poked by some patrons.

The museum acknowledges that it has had problems with some visitors touching the live art. It is declining to talk about specific cases, but says visitors caught doing it are escorted out.

The exhibition opened March 14 and presents a view of Abramovic's career over four decades.

It includes nude performers standing in a narrow doorway that visitors can pass through. Elsewhere, a naked woman reclines with a fake skeleton on top of her. Other live performers are clothed.